Barbora Topinková

Jak rozeznat ženu

18. 03. 2014 11:35:00
Těhotné ženy v Londýnské hromadné dopravě nosí speciální placky, kterými, podobně jako osoby s jiným tělesným postižením, prokazují zevlujícím pubescentům společenskou nutnost uvolnění míst k sezení. Protože se vůči tomuto jednání ohradily ženské spolky "Za život s křečovými žilami" a "Matky s kojeci v náručí", Antidiskriminační komise EU nařídila diskutované zpátečnické opatření, díky kterému bude zavedena povinnost pouštět sednout VŠECHNY ženy.

Zatímco těhotnou ženu dle Londýnské vyhlášky poznáte podle toho, že si nápadně často hladí bříško, kýve se ve stoje ze strany na stranu a i na veřejnosti pročítá časopisy pro matky, rozeznání ženské verze druhu Homo Sapiens Sapiens je v naší unisexem zatížené společnosti pro necvičené oko obtížné. Proto EU ve spolupráci s Magistrátem Hl. M. Prahy nechala vypracovat týmem profesora antropologie RNDr. PhDr. Josefem Kostěným, PhD., tento klíč k určování jedinců ženského pohlaví:

1) Žena je oblá ve dvou částech frontální roviny. Pokud je oblá ještě na jiných místech, je buď těhotná nebo snadno naštvatelná. V obou případech ji koukejte pustit sednout.

2) Má ve 46. chromozomálním páru dva chromozomy X (identifikační znak pro mobilní laboratoře).

3) Svalové úpony nevýrazné.

4) Místo piva lemtá kafe.

5) Glabella plochá.

6) Arcus superciliares jen slabě naznačený.

7) Mluví.Hodně.

8) Planum nuchale zaoblený.

9) Vykazuje současně tyto znaky - barevné oblečení, barvami natřený obličej, jemné delší vlasy, náušnice a nižší než průměrný počet tetování.

10) Jařmový oblouk jemný.

11) Vypadá trochu jako vaše matka.

12) Mandibulární úhel nevybočený.

13) Vypadá trochu jako vaše přítelkyně.

14) Sulcus suprameatus chybí

15) V přepravním prostoru nekrká, neprdí a nedrbe se na intimních partiích.

Za případná nedorozumění se EU, Magistrát Hl. M. Prahy i DPP Hl. M. Prahy předem omlouvají a slibují, že k záměnám v identifikaci na základě těchto znaků dochází maximálně jednou za deset let.

Autor: Barbora Topinková | karma: 30.08 | přečteno: 2634 ×
Poslední články autora