Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Přečetla jsem si váš článek, tedy musím říct, že bylo dost obtížné dočíst ho až do konce. Nicméně jsem vytrvala už vzhledem k tomu, co máte napsáno v profilu "Lidé nespěte! Lidé čtěte! Lidé myslete!".. . Nyní vím, že se budu raději držet hesla "Lidé spěte! Lidé nečtěte! Lidé nemyslete!"..Tedy alespoň u některých článků

0 1
možnosti
HH

co mě nezaujme nečtu, ať mne k tomu někdo nebo něco nabádá čímkoliv a jakkoliv a když už se "překonám" a dočtu tak to nekomentuji, nespíš články topinky nejsou Váš šálek čaje

0 0
možnosti
PK

Jak si to kdo udělá, tak to má. My už mnoho let nedárkujeme (drobnosti od srdce se nepočítají) a nemáme pocit, že by kvůli tomu byly vánoce horší.

1 0
možnosti
Foto

Baru:-)R^ Nic si z toho nedělej. Také jsme víc mysleli na své bližní, než na sebe, takže při cestě k rodičům na nás musel být skvělý pohled. Stojíme na benzínce, já přepočítávám poslední kováky, co zbyly mně a manželovi vš šrajftofli, on drží v ruce tankovací pistoli a má za úkol nepřešvihnout částku 133Kč, načež načepujeme cca 3,5 litru (akorát na dojetí) a celé jmění pak vysypeme pokladní na tácek- koukala dost nevraživě;-D

4 0
možnosti
Foto

Zkuste platit karmou. Koruna oslabila, karma posílila.

Ježíšek se možná bude trochu zlobit, že platíte měnou od konkurence z Východu, ale páni bankéři jí jistě nepohrdnou. Moc jí podle mého soudu nemají.

Tak šťastné a veselé.

0 0
možnosti
Foto

Peníze naštěstí nejsou všechno. Šarm a inteligence jsou důležitější  - jen si nejsem jistá, jestli to platí v bankovním sektoru:) Hezké svátky.:-)

0 0
možnosti
JF

Vymlouvat se na vánoce, že paní ruinují kapsu, přičemž se dobrovolně  zaváže platit měsíčně nemalé částky např. za hypotéku je celkem divné . Nebo ještě lépe být překvapená, že vánoce vyžadují taktéž vynaložit malý finanční obnos, přičemž o tom víme tak 2000 let a minimálně od ledna každého nového roku mi připadá smutné.

1 2
možnosti
Foto

Platím hypotéku na byt, ve kterém bydlím moje máma;-). Šťastné a veselé, pane chytrý!

2 0
možnosti
MM

Jeden citát matky Terezy. Hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. Přeji naplněné srdce pokojem, láskou a štěstím.

5 0
možnosti
KT

bohaté a rozhazovačné. kontokorentům zdar

2 0
možnosti
MK

Jaké si to kdo udělá, takové to holt má :)

4 0
možnosti
SS

Martine, dal jsem plus za ohrané heslo dne  :D  jinak je ale životní realita naprosto odlišná.. existuje totiž hromada rádoby-chytráků, jenž mohou ovlivnit životy ostatních, aniž by ti ostatní mohli proti tomu jednání cokoliv udělat - a to nemluvím o čítankovém příkladu naší vlády, posranecké sněmovny atd atd.

0 1
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz