Diskuse

Fejky nikdy!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

No vida, autorce sice vadí fejky, ale sama se odhalila jako fejk největší. Hraje si totiž na dámu...

2 0
možnosti
Foto

Milado a to podle článku o fejcích poznáte jak?

0 0
možnosti
KT

ano.  pravda je, že černé psaníčko mám po matce a kabelku s kostěným zavíráním po babičce a půjdou dál, aniž by ztratily schopnost dělat parádu. pokud má výtvarník stránku, prosím odkaz, děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Je z dílny výtvarnice Lucia Mares, psa nemaj, ale medvěda ano:

http://www.parazit.cz/shop/accessories-1/dress-bear.html

0 0
možnosti
MK

Když nad tím tak přemýšlím. Autorce vadí takzvané fejky, ale podle toho co píše v článku , tak jí nevadí napodobeniny.......Co se totiž objeví na molech a v buticích haute couture, bude další sezónu k dostání v oblíbených řetězcích bez toho, abych po jejich pořízení bídně pošla zimou a hladem. A nebude to fejk, jen věc, která se inspiruje aktuálními módními trendy. Přitom jde o úplně stejně parazitování na té či oné značce, které autorka tak kritizuje. V

1 0
možnosti
KT

to není parazitování, tam je to přiznané. je to "v duchu", nikoli kopie věci jen z levného materiálu a ledabyle zpracovaná

1 0
možnosti
Foto

J87a49n11a 91M90a83j64o84v56á

27. 2. 2014 23:12

Hm...značky...a není tenhle podfuk s příslušností k určité skupině/třídě vlastně docela úsměvný?

2 0
možnosti
RK

Pro autorku zřejmě nikoli. Pro ni je, zdá se, zásadní. Nedostatek v citové oblasti nahrazovám materiálnem, jak typické. Jak topinkové.

2 0
možnosti
Foto

Řeknu to na rovinu, já bych teda dámy se značkovou kabelkou ven nevylez.;-D

2 0
možnosti
RK

Tohle začíná vypadat skoro jako flame, tak já si to tu označkuji, jo?. I když je mi to téma absolutně u ..... :-)

3 0
možnosti
DT

kabelky.... *zasněný smajlík* ... celkem nedávno jsem zjistila, že jakási šíleně slavná "vuitonka" je hnusná kakavěhnědá nějakým nepodařeným vzorem zkažená věc, kterou měla na dně skříně babička... 

Přikláním se k frakci noname ale ne fejk. Značky nemusím, spíš potřebuju, aby takovou kabelku nikdo neměl. Takže mám krásnou ze skládané kůže barvy bláta (k botám barvy bláta) která mi řekla "pojď sem, kup mě, TEĎ HNED!"... jednu mega elegantní černorudou, co má šikovně udělaná očka, kterýma když se pásky protáhnou speciálním způsobem, tak je to ruksak co se dá nosit na zádech, stříbrošedou co se do ní nevejde foťák a šedou z umělé kožešiny s kožešinou dovnitř, co se do ní foťák vejde optimálně a ještě je opolstrovaný... hnědou koženou co vypadá jako pytel s řetězem a černou z nařasené kůže, co vypadá jako péřová bunda (tím se řeší téma "kabelka vypadá trapně s bundou") Moje kabelky zřídka přesahnou cenu 10 Euro a ještě nikdy se mi žádná nerozbila, asi že v nich nenosím nákup. :-)

4 0
možnosti
MS

Vydolovat ze skříně a střelit na Ebay.com;-D

3 0
možnosti
Foto

Z okázalosti některých značek mám spíš kopřivku. Uznávám snad jen ty, které mi  aspoň zkusí zaručit kvalitu.....a těch pořád ubývá a ubývá. 

Za kvalitu zaplatím, za jméno jen velmi omezeně.

4 0
možnosti
MS

Možná bych se místy i zasmála nebo i souhlasila, ale celý článek je lehce naparfémovaný voňačkou značky Arogance. Tyhle články se vyjímají líp na Oněnce, ne na hlavní části blogu, tam možná najdete ty, které čtou Cosmopolitan. Myslela jsem, že blogeři by měli dávat na blog hlavně původní a originální tvorbu, když píšete pro Cosmo, jaký význam to má tady? Diskutérů ubylo a asi budete zklamaná, nesplní to vaše očekávání. K padělkům: nekupuji je, nemám ráda padělky. Raději mít jednu věc kvalitní než deset šmejdů. Jenže i mezi těmi tzv. značkami už bývají šmejdy. Hodně výrobců přešlo do Číny, ani třeba Prada není výjimkou. Značky ukazují, jaký kdo je. Nejsou všichni lidi stejní. Někdo touží po značce, aby byl jako sousedi a jako ta paní v televizi. Koupí si klidně padělek, je mu to jedno, je tak spokojený. Jiný si padělek nekoupí, zakládá si na tom, ale originál si nemůže dovolit, a tak stejně slintá, spokojený není. Další si kupují originál, ale jenom křiklavé a hlasité, kde je vidět Hele, mám na to... A jsou lidi další a další. Já zastávám jednoduché heslo, které říká, že v jednoduchosti je krása.

7 0
možnosti
RK

A co teprve v jednoduchosti mysli, jaká v té je krása! O tom by nám mohl leckterý statečný blegýř či sličná blegýřka povyprávět.

3 0
možnosti
Foto

Co se týče diskuze - je lepší si zjistit, komu příběh vyprávím. Diskutéři na Idnes čítají cca 5 kusů žen a 5 kusů mužů jejichž vkus jest možno rychle vycítiti. Fejky oni prostě rádi;-) Ti, jimž se Váš článek líbil, spíš psát nebudou. To jen na okraj, abyste se zbytečně nečílila, vždyť je to jen hra se slovy.

K tématu - radši si koupím 15 kabelek za tisícovku, než jednu klíčenku u LV. A i kdybychom přijali teorii, že značka znamená kvalitu, pořád jistě ne 35x větší, ne? Já třeba kabelky zbožňuju a nutně je potřebuju k životu, ale než bych si hýčkala jednu univerzální, koupím si jich (až jednou zas budu moct:) raději víc v různých barvách, velikostech a tvarech. A třeba za 2 tisíce seženu i pěknou koženou, podpořím drobného kabelkáře a nebojím se jít manželovi na oči:-)

3 7
možnosti
MD

Jéééé Vy jste tak chytrá;-D.

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz