Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..jeden z Murphyho zákonů hovoří že...nikdo ve skutečnosti nevypadá tak strašně jako na fotografii z pasu nebo o bčanky....

0 0
možnosti

mám to stejně. bývám pravidelně žádána o zapůjčení OP za účelem strašení zatvrzelých potomků svých kamarádů. jediné fotky, kde vypadám vyloženě dobře, jsou ty potápěčské. dokonce jedna visí na potápěčském centru, které, fakt nedecám, není moje. heč!

0 0
možnosti

Souhlasím s bodem "kdo fotí, nemůže být focen", ale pozor na zádrhel, kdy fotoaparát vlastní víc, než 1 jedinec. 

Také mě deprimují sady 1000 skoro stejných fotek typu "Máňa a Eiffelovka", "Máňa a Buckinghamský palác", "Máňa a Velká Čínská zeď" apod, kdy největší dominanta snímku je Máňa v rádobyumělecné, ale neuvěřitelně nepřirozeně a divně vypadající póze, objekt "...a..." se stydlivě trčí někde neviditelně, nebo z něj čouhá malý kousek.

Rada focení bez plavek je super pro mladší krásné (či zachovalé) dívky a mladé paní. Ovšem takto focená dáma 60+ (let)  nebo velryba 200+ (kg) může způsobit divákovi nenapravitelné psychické trauma a trvalou poruchu sexuálního života.

NIcméně jste zapomněla přiložit ukázkové fotografie z vaší dovolené, aby mohlo nezávislé diskutérské auditorium posoudit.

1 0
možnosti
Foto

Milá Barboro,

Netrapte se tím. Bude hůř. Za dvacet let budete asi vypadat jako stará ochechule, ne-li jako něco ještě horšího než ochechule. Fotky ze současné doby si schovávejte, časem se Vám jistě budou líbit.

Vím to z vlastní zkušenosti. Před zhruba dvaceti jsem si na nových fotkách začal připadat starý. Tyto fotky se mi teď líbí, neboď vidím, že jsem na nich byl ještě (celkem) mladý. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pošli, posoudím :))

0 0
možnosti

;-DTo ideální focení při sportu mi nějak nesedí.....šance na rozmazání tu sice je, ale na usilovný výraz s vyvalenýma očima také.

1 0
možnosti

slečna tu má na mysli asi jediný sport co zná, cyklistika....:)) tenista nebo volejbalista, případně plavec atd bude těžko rozmazán za závodníkem či kryt v helmě že....

0 0
možnosti
Foto

Bohužel se mi stává, že fotku, kterou považuju za nejhorší, pak překoná ještě nějaká mnohem horší. (I u focení platí, že vždycky může být hůř.)

3 0
možnosti
Foto

J24a66n37a 31M62a85j23o49v81á

10. 7. 2013 22:31

Jasně, fotky kradou duši, o tom žádná!!! (a taky přidávají kila a ubírají vlasy a zmenšují oči a zvětšují uši... a kdovíco - kdovíkde - kdovíčemu... :-).

Paráda, díky. ;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Oh, fotit se na portrét bez plavek je ten neobjevnější návod, jaký jsem kdy slyšela (fotografové ho zatajili...) ;-D

R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz