Diskuse

Do naha!!!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

6. 6. 2012 16:15
potmě lezu nahatá do vody všude...

a kdo rozsvítí, je sprosťák

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

6. 6. 2012 16:21
Re: potmě lezu nahatá do vody všude...

R^

0 0
možnosti
DM

Aretta

5. 6. 2012 23:18
Povedený!

;-D

0 0
možnosti
S

stepulka

2. 6. 2012 14:06
...

:-)...R^

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

30. 5. 2012 9:55
šmarjá!!!!!!

Co to řešíš? :O

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

30. 5. 2012 9:56
Re: šmarjá!!!!!!

Nebo ještě jinak - ne, nejsi. :)

0 0
možnosti
D

dýmka

30. 5. 2012 7:20
Moc mílé!

Poté. co jsem se poprvé koupal v moři bez plavek (právě v NDR) považuji koupání v plavkách za nepříjemné. Takže každý rok v Chorvatsku, nezáleží až tak na luxusu ubytování a stravování, hlavně když je blízko ta správná pláž.

0 0
možnosti
MK

taras

30. 5. 2012 8:36
Re: Moc mílé!

Právě u Baltu převažují racionální důvody, hovořící pro holou zadnici, nad těmi (řekněme) docela příjemnými a milými. Když totiž vylezete z osmnáctistupňového moře a začne vás ovívat ten dost silný a ne nejteplejší vítr, promění se plavky v ledový pás, což má jedinou výhodu, pánové by si u koulí mohli chladit pivo. Takže buďto pořád na veřejnosti převlíkat, čímž je účel textilu stejně zpochybněn, nebo na Evu a Ádu.

1 0
možnosti
TT

žepré

30. 5. 2012 0:20
Textiláci fůůůj!

Abych zabruslil trochu do historie: Řekové, ach ti Řekové, co založili evropskou civilizaci, když ještě byl každé chlap válečníkem, ti se s tou nahotou ne... ne... nepárali. Trošičku cudnosti se dodržovalo, ale vypadalo to například tak, že se mladíci koupali, samozřejmě nazí, na jednom břehu řeky a děvčata, samozřejmě nahá, na druhým. Nojo, trochu cudnosti se udržovalo - ženský nesměly bez přestrojení chodit do stadiónů na sport, chlapi totiž bojovali bez nitky na těle. On se taky nikdo nedivil, když potkal na veřejnosti nahýho chlapa, no hlavně když byl mladé a pěkně, tak to bylo aji dost samozřejmý. Ženský to tak úplně volný neměly, nicméně jejich standardní oblečení byla sukně, která zakrývala aji břicho, vázala se pod prsama, ty se nosily volně - teda relativně. Další obvyklá, ale nikoliv nutná, část oděvu bylo bolerko, které bylo tím menší a z jemnějšího materiálu, čím víc si holka byla (ještě) vědoma svého oblíbeného vzhledu. No, prostě se chodilo nahoře bez, alespoň do určitýho

0 0
možnosti
TT

žepré

30. 5. 2012 0:20
Re: Textiláci fůůůj!

věku. Diogenes, ten co žil ten psí život, ten na veškeré dobrovolně dodržované zvyky pěkně vyzrál. Jednoho dne se takhle válel ve vysokým věku - kdy už žádné jeho vrstevník by nechodil neoděn, protože krása jaksi fuč - tak se takhle válel na aténské tržnici, nahé, no a ještě k tomu tam uprostřed těch lidí onanoval! No, dneska kde by skončil, i kdyby to byl Diogenes krát Einstein na desátó, víme, ale tenkrát se proti žádnýmu zákonu neprohřešil. Nicméně, byl znám a občanům to nedalo a museli se ho zeptat, proč tak činí. Jeho tehdejší odpověď je taky hodně známá - "No, je to jediný způsob, jak si můžu zahřát břicho", ale hlavně tahle dějinná událost ukazuje, jak stála na počátku našeho bytí svoboda, tolerance, láska ke kráse, láska k sexu... Textiláci, zalezte, styďte se! ;-)

0 0
možnosti
C

carolusI

29. 5. 2012 23:06
Na nudistech

je nejkrásnější to, že netrpí komplexy ani předsudky. Léta jsem na takovou pláž chodil se skicákem a dodnes z toho čerpám.  Každému doporučuji. A jen lituji, že na nejbližší nuda pláž to mám dnes třicet km a jsem líný takovou cestu absolvovat. Tak jsm zas vytáhnul plavky a nerad se zařadil mezi nemravné a falešně stydlivé textiláky. R^

0 0
možnosti
P

petrakisova.blog.idnes.cz

29. 5. 2012 22:51
Moc povedené!

Sdílím Váš názor i zkušenostR^

0 0
možnosti
MK

taras

29. 5. 2012 22:23
Zažil jsem slavná léta FKK na Baltu,

v sešněrované DDR překvapivý kousek svobody. A mohu potvrdit přátelskou a přitom svým způsobem distinguovanou atmosféru. Skutečně, tak příjemné lidi nelze potkat jinde, v těch proslulých turistických destinacích už vůbec ne. Ale jak mám zprávy, tak to zmizelo, nahradil to luxusní turismus, soukromé pláže, zakázané průchody.

Zkusím vám dodatečně čornout téma a napíšu o tom blog, z Ratha už mi umdlévá paže s perem.

.

1 0
možnosti
PH

PeHl

29. 5. 2012 22:00
Tchýně

Tak koukám, že už jste si konečně našla chlapa?

Škoda, zrovna když jsem Vám chtěl napsat, že Vás beru za slovo a zvu Vás na "nuda" rande k Rybníku..

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

30. 5. 2012 9:39
Re: Tchýně

Jaký konečně???

0 0
možnosti
  • Počet článků 85
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4257x
Geoložka, běžkyně, triatlonistka a tanečnice flamenka s rozvinutým smyslem pro hédonismus.

Autorka knih "Z lehu k běhu" a "Vánoce na sádle a jiné trable". Redaktorka časopisu Cosmopolitan.

Principiální odpůrkyně pitomců všeho druhu a propagátorka užívání zdravého rozumu ve všech aspektech lidského života.

www.pivaruvpruvodcegalaxii.cz

https://www.facebook.com/barboratopinkovaspisovatelka/

http://www.vecizpolicky.cz